VAN / EDREMİT - Şehit Kamuran Ercan Ortaokulu

2022-2023 Okul Aile Birliği Toplantı Duyurusu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26.10.2022 tarihinde saat 15.20'de yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

ŞEHİT KAMURAN ERCAN İLK-ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2022–2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

GENEL KURUL TOPLANTISI

TARİH: 26.10.2022

SAAT: 15.20

GÜNDEM:

1.      Okul-Aile Birliği Başkanının açılış konuşması.

2.      Divan oluşturulması (1 başkan 1 yazman)

3.      Okul-Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi.

4.      Okul-Aile Birliği denetim kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesi.

5.      Tahmini bütçenin açıklanması ve onaylanması.

6.      Yeni Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu seçiminin yapılması. (5 asil 5 yedek veli)

7.      Yeni Okul-Aile Birliği Denetim Kurulu seçiminin yapılması. (1 veli ve öğretmenler kurulunca seçilen 2 öğretmen olmak üzere 3 asıl ve 3 yedek üyeden oluşur.)

8.      Okul-Aile Birliğinin okul ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yönetim kurulunun genel kurul tarafından yetkilendirilmesi.

9.      Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin öneriler

10.    Dilek ve temenniler.

11.     Kapanış.

Okul aile birliği genel kurul toplantısı yukarıdaki gündem doğrultunda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.

Bütün velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Okul Aile Birliği Başkanlığı

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 27.10.2022 09:18 - Görüntülenme: 89