VAN / EDREMİT - Şehit Kamuran Ercan Ortaokulu

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü okulumuzda kutlandı.

Ekm

Şehit Kamuran Ercan İlkokulu- Ortaokulumuz da tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Eyl

Türkçe öğretmenimiz Özgür EDİM ve diğer öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan "İlköğretim Haftası" kutlamaları okulumuz bahçesinde  gerçekleştirildi.

Mrt

İl genelinde düzenlenen yarışmada okulumuz ikinci olarak bu alanda katıldığı ilk turnuvada büyük bir başarı gösterdi. Madalya kazanan öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz İmam Hüseyin BOZKURT'u tebrik ederiz

10 Kasım 2022...Bugün atamızın ebediyete intikalinin 84.yıldönümü

Değerli Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

Ekm

Okulumuz öğrencileri birinci siren sesiyle birlikte ÇÖK-KAPAN-TUTUN uygulaması yaptılar ,ikinci siren sesi ile birlikte planlı bir şekilde sınıflarından okulumuz bahçesindeki toplanma alanına geçtiler.Burada öğrencilerimize bu tatbikatın amacı hakkında bilgi verildi.

Ekm

Süt ve süt ürünlerinin tüketiminin teşvik edilmesi, bu konuda toplumda bir bilinç oluşturulması amacıyla okulumuzda DÜNYA OKUL SÜT GÜNÜ coşkuyla kutlandı.